Rohamléptekben halad a régi-új gergelyiugornyai Tisza-part Sétány építkezése

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Szédületes ütemben halad a régi-új gergelyiugornyai Tisza-part Sétány építkezésén

Vásárosnamény, Gergelyiugornya – Nagy tempóban zajlik a régi-új gergelyiugornyai Tisza-part Sétány építkezése, a festői szépségű Tisza folyó vásárosnaményi part-szakaszán. A régi-új sétány megvalósítása immár évek óta dédelgetett álma volt Vásárosnamény Város Önkormányzatának. A közös beruházással a föveny közvetlen elérése mellett, az ott közlekedő gyalogosok illetve kerékpárosok biztonságérzetének növelésére is szolgál majd. A sétány maga a néhány évtizeddel ezelőtt még létező útvonal helyén valósul meg a FETIVIZIG munkatársainak kivitelezésében. A sétány fákkal és a mesés Tisza folyó ölelésében így újabb méltó ékköve lesz a városnak. A befejezéshez közelítő projekt, a mostani tereprendezést követően előreláthatólag szezon-kezdetre már birtokba is vehetik a város lakói és az ide érkező turisták.

A kivitelezést a város első embere, Filep Sándor is megtekintette, akit rögtönzött interjúban kértünk, hogy összegezze a látottakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!