Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Megyei és hazai sport hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Új edző, új beregi kihívások! Elkezdődött a szezon a Vásárosnamény SE futsalosok számára is


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Labdarúgó Szövetség rendezésében, idén Baktalórántházán is bizonyíthatnak a jövő reménységei. Az U15-ös korosztály Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Futsal U13 nyugati csoportjában szereplő csapatainak december 28-án bonyolították le az első fordulót, ahol idén először, új trénerrel és teljesen megújult kerettel kezdte meg küzdelmet, a Bíró József által vezetett Vásárosnamény SE U15-ös korosztálya.

A nívós megmérettetésnek a Vay Ádám Északi ASZC Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tornaterme adott otthont, ahol a nemrégiben edzőváltáson keresztül ment U16-os alakult legfiatalabb tehetségei léptek pályára. A beregi labdarúgásban évtizedek óta meghatározó szerepet betöltő Bíró József ezúttal, a Vásárosnamény SE U15-ös futsal csapatának edzőjeként újabb kihívás elő nézett, hiszen Baktalórántháza, Nagydobos és Petneháza csapatával kiegészülve küzd a dobogó első helyéért. A mérkőzéseken a beregi alakulattól támadásban és védekezésben egyaránt láthattunk látványos egyéni teljesítményeket, megmozdulásokat és a friss keret ellenére a csapatjátékban is jeleskedtek a beregi fiatalok, még ha a szerencse olykor az ellenfél együttesét segítette ezen a napon. A szoros és izgalmas mérkőzéseket hozó összecsapások során, végül egy magabiztos győzelmet követően, egy izgalmas döntetlen és egy vereséggel zárta a az első kört.

Eredmények:

Góllövőlista:

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük