40 eve varos vasarosnameny

Filep Sándor ,,Vásárosnaményi mezt az vegyem magára, aki ezért a városért harcolni akar!

Vásárosnamény – A foci az, ami leginkább megérinti a sportszerető Vásárosnaményiakat, a labdát, a focit kedvelő szurkolókat – kezdte gondolatait Filep Sándor a Bereg legnépszerűbb csapatának, a Vásárosnaményi Sport Egyesületnek elnöke. Az egyesület életében érdekes időszak zajlik, hiszen a Naményi labdarúgók produkciója nem túl fényes, az elmúlt hetek mérkőzésit és történéseit tekintve. Kitért továbbá Farkas Béla tragikus elvesztésére is, mely által egy korszak lezárult, de ezáltal egy új indult a csapat életében. A csapat előre-haladása a cél, elkerülve a múlt évi őszi szezon rossz szereplését, mely csapat Farkas Béla által, mint mondta: ,,Ez a csapat már bizonyított, ez a csapat nem lett más, mely csapatnak van edzője, Dudás Zoltán személyében, mely iránt töretlen a bizalom!”

Továbbá kitért a városban terjedő és a Naményi szurkolóktól hallott pletykákra is, melyet elejét véve üzent a drukkereknek, játékosoknak is:
,,Vásárosnaményi mezt az vegyem magára, aki ezért a városért harcolni akar, küzdeni akar a szó legjobb értelmében”!

Szeretné elejét venni tehát azon pletykáknak, amelyek arra irányulnak, hogy néhány játékos edzőbuktatáson töri a fejét, mint mondta: Hisz benne, hogy ez nem így van!. Rátért arra is, hogy a mai Baktalórántháza elleni mérkőzésen erre fény derülhet, hiszen ha azon hozzáállás és elemek térnek vissza több játékosnál is, mint a szerdai Magyar Kupamérkőzésen, akkor hétfőtől nagyon komoly szankciók következnek majd.

A mai szomszédvári mérkőzés során a győzelem a cél! De csak a győzelem elfogadható, hiszen a háttér adott és biztosított!


Nincs lehetetlen, bárkit le lehet győzni, bárkit meg lehet verni! Hajrá Namény, Hajrá Ugornya, Hajrá Vitka! –
zárta gondolatait, az egyesület elnöke!

A Vásárosnamény SE eddig lejátszott mérkőzései a 2017/18-as szezonban:

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?