Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Megyei és hazai sport hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Továbbra is veretlen a beregi alakulat! Idén megállíthatatlan a Vásárosnamény SE U13-as csapata


Újabb megmérettetés várt az idei szezonban kiválóan szereplő, Popovics Péter által dirigált beregi legénységre, a Vásárosnamény SE U13 alakulatára. Az együttes idén még a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei U13 Bajnokságban sem nem talált legyőzőre. A kiváló eredményt mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapat hetven öt rúgott és öt kapott gól kíséretében tette meg mindezt. A hosszas felkészülést követően a beregi labdarúgó-palánták ezúttal, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, látványos csapatsportágban, a futsalban csillogtattathatták meg tudásukat.

Csütörtökön ugyanis kezdetét vette az idei téli futsal szezon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Futsal U13 korosztály számára, ahol a Beregiek a nyugati csoportban Baktalórántháza, Nagydobos és Petneháza csapatával kiegészülve vívhatja majd ki a végső győzelmet. A látványos megmozdulásokat, pazar cseleket és nagy küzdelmeket hozó, gólgazdag találkozók igazi élményszámba mentek, melynek idén a  baktalórántházai Vay Ádám Északi ASZC Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tornaterme adott otthont. A megméretésen három mérkőzést játszott a beregi alakulat, s folytatva az őszi szezon remekbeszabott teljesítményét, mind a három mérkőzést győztesen abszolválta a Popovics alakulat. Így méltán jelentkezett be, a 2024-ben véget érő végső tornagyőzelemre.

Eredmények:

Góllövőlista:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük