Közzétette - Kategória - Egészség- és életmód tippek - Házi praktikák, Életmód és Egészség tippek

Ezzel a módszerrel másodpercek alatt megszabadulhatunk a kullancstól

Akár néhány másodperc alatt megszabadulhatsz az ártalmas vérszívótól.

Bár már vége van a nyárnak, a kullancs szezonnak korántsem, hiszen a természetben még mindig hemzsegnek ezel a számos betegséget terjesztő vérszívók. Védekezhetünk elleünk vitaminokkal, krémekkel és sprayvel, ám lehet, hogy a testünkön egy-egy területet éppen nem használtuk, vagy akár a kertben sétálva szedtük össze őket. Ha találtunk magunkon kullancsot, akkor az első lépés, hogy óvatosan eltávolítsuk anélkül, hogy magunkba szakítanánk a fejét. A legnépszerűbb módszer ugyebár a csipesz, ám rizikós is egyben. Most mutatunk egy pofon egyszerű praktikát, ami akár másodpercek alatt hatékonyan orvosolja a problémánkat.

Ez a módszer igen egyszerű és olcsó, sőt még csipeszre sem lesz szükséged hozzá, hiszen a rovar magától fog menekülni. Szerezz be egy egyszerű borsmenta illóolajat, majd csepegtesd be az adott területet.

Amit látni fogsz, hogy mindössze néhány másodperc alatt a kullancs kimászik a bőröd alól és elmenekül.

Ezt pedig most be is bizonyítjuk egy különleges videóval! A felvételen azt láthatjuk, hogy a kullancsra szimplán rácseppentik az olajat, majd a rovat kimászik a bőrből. Elképesztő ugye?