Játékokat kaptak a Jósa András Oktatókórházban fekvő beteg gyermekek

fejlesztesek Vasarosnameny

Játékokat kaptak a Jósa András Oktatókórházban fekvő beteg gyermekek

Játékokat kaptak a Jósa András Oktatókórházban fekvő beteg gyermekek. A készségfejlesztő és társasjátékokat egy játékkereskedés ajándékozta a Mosolygó Kórház Alapítványnak. A szervezet önkéntesei az adományt átadták a kórház Gyermekosztályának, s a kicsiknek foglalkozást is szerveztek.

Nemcsak örülhettek a játékoknak, mindjárt játszhattak is velük a gyerekek a Jósa András Oktatókórházban. Bábokat, hangszereket, készségfejlesztő és társasjátékokat próbálhattak ki a kis betegek. Az ajándékot a Mosolygó Kórház Alapítványnak egy játékkereskedés ajánlotta fel.

A Mosolygó Kórház Alapítvány 2004 óta működik Magyarországon, Nyíregyházán 2006 óta dolgoznak az önkéntesek. A szervezet célja, hogy a kórházi kezelés alatt álló gyermekeknek egy vidámabb környezetet biztosítsanak, s a gyermekkórházaknak anyagi támogatást nyújtsanak. Játékos foglalkozásokat rendszeresen szerveznek a beteg gyerekeknek, így örültek, hogy a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályán fekvő kicsiknek ezt új játékokkal tehetik.

A kórházban fekvő gyermekek a hangszerekkel alkalmi zenekart is alakítottak, és együtt énekeltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!