Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Fejlesztések a Beregben, Felnőtt, Filep Sándor, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek, Videóinterjú

Új lelátórendszerrel bővült a Vásárosnaményi Sportegyesület komplexuma


Új lelátórendszerrel bővült a Vásárosnaményi Sportegyesület komplexuma

Vásárosnamény – Évről évre szépül és fejlődik a térség leglátogatottabb sportlétesítménye, a Bereg szívének, Vásárosnaménynak sportpályája és annak környezete. Az elmúlt években a pályavilágítás mellett, a mai kornak megfelelő mobil WC-konténer, a pályát körülvevő kerítés és több kisebb lelátó került kialakításra a sportpályán. Ebben az évben sem maradt el az aktuális fejlesztés, hiszen elkészült a hazai törzsszurkolók felőli oldalon egy 130 fős ülőhelyekkel ellátott, mobil lelátó, amely a mérkőzésre kilátogató szurkolók kulturált elhelyezését hivatott szolgálni – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor, az Austria Juice-Vásárosnamény SE elnöke.

Az egyesület a Magyar Labdarúgó Szövetség által, az amatőr labdarúgó csapatok létesítményeinek fejlesztésére kiírt pályázaton nyert. Az elnök továbbá azt is közölte, hogy a fejlesztés következő állomása még az idén megvalósul, ahol a mobil lelátóval szemközti oldalon egy eredményjelző is kihelyezése kerül majd.

Nézze meg, hogy készült el az új mobil lelátó:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük