Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Ukrán egységek a magyar határon a cigarettacsempészet visszaszorítása végett


Ukrán egységek a magyar határon a cigarettacsempészet visszaszorítása végett

Az ukrán határőrség bevetési csoportokkal erősíti meg az ukrán-magyar és ukrán-román határszakaszt az egyre nagyobb méreteket öltő cigarettacsempészet visszaszorítása végett.

A Kárpátaljára vezényelt gyorsreagálású egységeket a határőrség országos parancsnokának és a nyugati határőr-parancsnokság tartalékosai alkotják. A szomszédos régiókból ide vezényelt határvadászok a magyar és a román határszakaszon zajló csempészet operatívabb felderítését szolgálják majd.

A zöldhatáron keresztül bonyolított illegális áruforgalom az elmúlt időszakban olyan szervezett kereteket öltött Kárpátalján, ami már kezdi meghaladni a helyi határőrsök kapacitásait. Sőt, számos esetben a csempészek már arra is vetemedtek, hogy az itt lakó határőrök otthonai ellen elkövetett támadásokkal próbálják megfélemlíteni a szolgálat tagjait – írja az UA-Reporter.

Szabolcsonline

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük