Közzétette - Kategória - Elsőkézből a Beregből, Fejlesztések a Beregben, Filep Sándor, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Új utakon a Bereg szívében – Újabb utca újult meg Vásárosnaményban


Vásárosnamény – Továbbra is lendületben a Bereg szíve, melynek fejlesztései folyamatos ütemben valósulnak meg. Vásárosnamény Város Önkormányzatának eredményes pályázatának köszönhetően, most lehetővé vált az Eötvös utca útburkolatának felújítása, az utca teljes hosszában – tudatta szerkesztőségünkkel Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere.

A felújítás során a felhízott füves padkák leszedésre kerültek, az út megfelelő csapadékvíz elvezetésének biztosítása érdekében. A meglévő útburkolatra ráépítésre került egy új aszfalt kiegyenlítő és egy új aszfalt kopóréteg. A közel 300 méter hosszú szakaszt, nagy szilárdságú és kopásálló bazaltbeton váltotta a régi aszfaltcsík helyett. A beruházásnak köszönhetően a Vásárosnaményi Mentőállomás, a Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság, valamint a Vásárosnaményi Katasztrófavédelmi Kirendeltség bejárata is megújult. A városi útfejlesztések ezzel nem értek véget, hiszen több kilométeren újulnak meg utak, a Vásárosnaményt érintő infrastrukturális fejlesztések következő ütemében.