Megyei döntőben – Tarpai diadal Vásárosnamény, Vitka, Gergelyiugornya, Nyírmada és Ilk csatájában

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Megyei döntőben - Tarpai diadal Vásárosnamény, Vitka, Gergelyiugornya, Nyírmada és Ilk csatájában

Vásárosnamény – Nívós, beregi együttesekkel tarkított, színvonalas hatostornának adott otthont a Bereg szíve, Vásárosnamény. A Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Műfüves pályáján került ugyanis lebonyolításra a Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület valamint a Beregi Diáksport Bizottság szervezésében a diákolimpia III. korcsoportjának megyei negyeddöntője. A hat csapat részvételével lebonyolításra kerülő labdarúgó tornán az ilki Bethlen Gábor Általános Iskola mellett, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Petőfi Sándor- és Kölcsey Ferenc Tagintézménye, a Tarpai Esze Tamás Általános Iskola és a nyírmadai Patay István Általános Iskola vett részt. A küzdelmes és gólgazdag körmérkőzések után végül a tarpai brigád diadalmaskodott, megelőzve a Vitka és Vásárosnamény csapatát, így ők képviselhetik régiónkat a megyei döntőben.

Eredmények:

Tarpa  – Vitka  9 – 1

Vásárosnamény  – Ilk  3 – 1

Nyírmada  – Vitka  0 – 4

Ilk – Gergelyiugornya 4 – 1

Vásárosnamény – Vitka 0 – 4

Gergelyiugornya – Tarpa 1 – 4

Vásárosnamény  – Nyírmada 1  – 1

Tarpa – Ilk 10 – 0

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a Beregi Diáksport Egyesület vezetője, Kazamér László adta át a díjakat és az elismerő okleveleket.

I. helyezett

Tarpai Esze Tamás Általános IskolaMegyei döntőben - Tarpai diadal Vásárosnamény, Vitka, Gergelyiugornya, Nyírmada és Ilk csatájában (16)

II. helyezett

Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Kölcsey Ferenc TagintézményMegyei döntőben - Tarpai diadal Vásárosnamény, Vitka, Gergelyiugornya, Nyírmada és Ilk csatájában (15)

III. helyezett

Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMIMegyei döntőben - Tarpai diadal Vásárosnamény, Vitka, Gergelyiugornya, Nyírmada és Ilk csatájában (14)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!