Közzétette - Kategória - Konteó, Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek, Titkok nyomában

Újabb rejtélyek a Marson


Újabb rejtélyek a Marson

Az UFO kutatók ismét rejtélyes alakzatot fedeztek fel a NASA egyik Mars-fotóján. Scott Waring UFO kutató a következőket mondta a Mirrornak: “ennek a fotónak elégnek kell lennie, hogy meggyőzzék az Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy egyszer intelligens élet létezett a Marson.

De a NASA nem akarja, hogy bárki megtudja az igazságot, mert még megkérnék őket, hogy osszák meg, milyen információkat, technológiákat találtak.”

A kutató ugyanakkor egy másik bizonyítékot is talált intelligens életre. Hajmeresztőnek tűnik az állítása, de felfedezése szerint Elvis Presley személye látható a bolygón. Az ezt alátámasztó fotókat nem csak ránézésre, hanem különféle szűrőkön keresztül, és mindenféle szögből megvizsgálja.Amikor az egyik képet negatívba fordította, elállt a szava! Ugyanis az egyik érdekes felszíni formáció kiköpött olyan volt, mint Elvis a fehér kezeslábasában, 1970-ben.

Az jól ismert összeesküvés-elméletek szerint Elvis valójában nem halt meg 1977-ben, hanem visszavonult, hogy teljesen civil életet éljen. Az évtizedek során sokszor látni vélték a világ különböző helyein, de senki sem gondolta volna, hogy még a Marson is felbukkan.

velvet


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük