Közzétette - Kategória - Konteó, Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek

Mexikóba küldött holttesteket vizsgáltak tudósok, hogy megállapítsák, UFO-król van-e szó


Mexikóba tartó csomagot foglaltak le még tavaly októberben perui vámellenőrök, amelyből holttestekre hasonlító maradványok kerültek elő. A két figura eredetét perui tudósok vizsgálták és megállapították, azok nem földönkívüliek, de nem is emberi holttestek – írja az Associated Press.

Az eredmények szerint a bábuk emberi és állati csontokból, valamint ragasztóból, papírból és fém elemekből állnak össze, az erről nyilatkozó tudós szerint ráadásul a három ujjú kezek összeeszkábálása elég gyengére sikeredett.

Egyelőre nem tudni, ki volt a nagyjából hatvan centiméteres babákat tartalmazó csomag címzettje, de azt nyilvánosságra hozták, hogy egy mexikói állampolgárhoz tartottak. Emiatt több amerikai lap is összekötötte az ügyet Jaime Maussan történetével, a mexikói “ufológus” ugyanis az elmúlt hónapokban rendszeres szereplője volt a híreknek.

Szeptemberben Maussan a mexikói kongresszus előtt mutatott be olyan testmaradványokat, amelyek szerinte egyértelműen bizonyítják, hogy léteznek földöntúli lények. Később más tudósok is megállapították, hogy nem emberi holttestekről van szó és megerősítették, hogy a maradványok valóban egyetlen csontvázhoz tartoztak, melyeket nem ember állított össze.

A Peruban talált csontokat vizsgáló tudós nyilatkozata alapján nem tűnt nagyon lelkesnek a feladat miatt, elmondta ugyanis, hogy azok “nem földönkívüliekhez, nem egy új fajhoz és nem is valami hibridhez tartoznak, semmi olyasmi nem áll a háttérben, amiről pszeudo-tudósok hat éve próbálnak bizonygatni”. Hozzátette, a dél-amerikai kultúra önmagában is elég volt ahhoz, hogy megépüljön Macchu Picchu, nem volt hozzá szükség UFO-k segítségére, aki pedig mást állít, annak vélhetően hátsó szándékai vannak, gazdasági érdekei fűződnek az ilyen fantáziák terjesztéséhez.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük