Közzétette - Kategória - Életmód és Egészség tippek

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?


nem szeretnek viszont
Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.A szakítás teljes sokként érhet, de az is lehet, hogy már régóta sejtetted, hogy ez fog történni. A legjobb dolog, amit tehetsz az, hogy tiszteletben tartod a döntését, és tippjeink segítségével a jövőbe tekintesz.

Adj időt magadnak!

Ebben az időszakban a szíved és az eszed háborúzik egymással. Mivel még mindigszerelmes vagy, a szíved visszaemlékszik az összes boldog emlékre, ezzel próbálva meggyőzni téged arról, hogy egyszer majd újra így lehet. Másrészt, az agyad próbálja felfogni, hogy a másik fél érzései megváltoztak, és ez ellen semmit nem tehetsz. Időbe kerül, míg a szív és az ész elfogadja a valóságot és összhangba kerül egymással. Az egyik legjobb tipp tehát arra, hogyan lépj túl valakin az, hogy adj időt magadnak a gyógyulásra.

Gyászold meg a veszteséget!

Egy szakítás után természetes érzés a harag, a zavarodottság, az elhagyatottság érzése és a szomorúság is. Miközben feldolgozod ezeket a nehéz érzelmeket, jusson eszedbe, hogy olyasvalakit érdemelsz, aki őrülten szerelmes beléd. Jobb, hogy vége a kapcsolatnak, mintha csak áltatott volna az exed.

Járj társaságba!

Ha adtál magadnak egy kis időt, hogy elsirasd a kapcsolatotokat, vedd rá magad, hogymásokkal is találkozz. Hidd el, még ha nem is mindig érzed így, az utolsó dolog, amire ebben a helyzetben szükséged van az, hogy egyedül maradj otthon a gondolataiddal! Minél több időt töltesz egyedül, annál többet fogsz az exedre gondolni, és nagyon fog hiányozni neked. A legjobban úgy tudod leküzdeni ezeket a lehangoló érzéseket, ha olyan emberek vesznek körül, akikkel szeretsz együtt lógni.

Tűzz ki célokat

Nézd kritikusan az életed, és tűzz ki valamilyen személyes célt magad elé. Találj ki produktív célokat, mint például, hogy  megtanulsz egy új nyelvet vagy autót vezetni, esetleg hangszeren játszani vagy beiratkozol egy OKJ-s képzésre. Terveld ki az összes lépést, amik szükségesek a céljaid eléréséhez. Most, hogy szingli vagy, több időd van arra, hogy kialakítsd az általad elképzelt életet.

Kerüld a találkozást

Kerüld az összes lehetséges kontaktust az exeddel! Töröld a kapcsolatot az összes online közösségi oldalról, így nem kapsz majd folyamatos emlékeztetőket a legújabb hírekről az életében. Töröld ki a telefonszámát a telefonodból, és az e-mail címét, így nem érzel majd kísértést arra, hogy kapcsolatba lépj vele.

Távolítsd el a gyötrő emlékeket!

Kerüld azokat a dolgokat, helyeket, amik ez exedre és a kapcsolatotokra emlékeztetnek! Ha vannak régi email-jeid, közös képetek, hangfelvételek vagy üzenetek, nyomd meg a törlés gombot. Elmélkedni a boldogabb időkről, amikor még mindketten szerelmesek voltatok, elég nagy önkínzás, csak nehezíti a gyógyulásodat.

Kezdj újra randizni!

Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, kezdj újra randizni. De ne azért, hogy mindenképpen találj valakit, aki pótolja az exedet! A cél, hogy új emberekkel találkozz, és érezd jól magad. Ahogy gyógyulsz, nagyszerű embereket fog feléd sodorni a sors, amíg megtalálod közülük a számodra megfelelő személyt.

(K.F. – allwomenstalk)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük