Közzétette - Kategória - Tabuk nélkül - Szerelem, Szex és Párkapcsolat

INSTAGRAM KÉPEK

TWITTER BEJEGYZÉSEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

FACEBOOK OLDAL

FACEBOOK VIDEÓK

Miért fekszünk le egymással?

Gondolkodtál már azon, hogy miért akarsz valakivel ágyba bújni, vagy csak úgy visznek az ösztönök? Egy hazai randiportál vette a fáradságot, és rákérdezett néhány részletre az emberek intim életével kapcsolatban.

Egy új felmérés készült hazai internetezők bevonásával, melynek nyomán végre megfejthetjük a világ egyik legizgalmasabb kérdését: miért bújnak egymással ágyba az emberek? Miért pont azzal, akivel, és miért pont akkor, amikor?

Forrás: szexrandi.hu

3000 internetfelhasználónak tették fel a kérdéseket, és az eredményeket összevetve érdekes válaszok születtek. Kiderült, hogy a férfiak 87%-a kizárólag élvezetet keres, míg a nők esetében ez a megkérdezettek 77%-ára igaz.

A pasik 85%-a vallotta be, hogy a legerősebb motivációjuk a szexuális kíváncsiság. Ugyanezt a nők 75%-a ismerte el. Ez természetesen azzal is összefüggésben van, hogy sokan az újdonság varázsát keresik az ellenkező nemben.

Forrás: szexrandi.hu

Az is kiderült, hogy a nők 68%-a vágyik gyengédségre, míg a férfiak esetében ez a megkérdezettek 65%-ára igaz, vagyis majdnem ugyanannyira fontos a gyengédség mindkét nem számára. Érdekes azonban, hogy minden második válaszadó bújt már “csak” azért ágyba, hogy kifejezze a szeretetét, az érzelmeit a párja felé.

Az önbizalom növelése is porondra került, ám érdekes módon ez a tényező kevésbé lett népszerű, mint ahogy azt eredetileg feltételeztük. A férfiak 31%-a, és a nők 36%-a bújik ágyba azért, hogy erősítse az önbecsülését. Azt is tudjuk, hogy a jó szex csökkenti a depressziót és a stresszt, ez pedig a pasik 20%-át, míg a nők 22%-át motiválja.

Forrás: szexrandi.hu

Nem semmi, hogy a részt vevő urak mindössze 12%-a szexel utódnemzés céljából, nők esetében pedig még kevesebb, csupán 10%. Nem is beszélve azokról, akik csak kötelességtudatból gyűrik össze a lepedőt, mert hogy bizony ilyen is van. Szerencsére a férfiaknál ez csak 5%-ot, míg a nőknél 6%-ot érint – tette közzé a Szexrandi.hu

Vélemény, hozzászólás?