fbpx
Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Különleges kezdeményezést indít a Szerencsejáték Zrt.


Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt. Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát – olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Illusztráció: FORRÁS: SZERENCSEJÁTÉK ZRT.

Közel 60 éve, április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. „Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj!” mottóval ötnapos kampányt indít játékosai részére. Az aktivitás részeként
AZ ÖTÖSLOTTÓ, A HATOSLOTTÓ, A SKANDINÁV LOTTÓ, AZ EUROJACKPOT, A KENÓ, A PUTTÓ, A TIPPMIX, A TOTÓ, A LUXOR, A V-SPORT, A KINCSEM+ TUTI JÁTÉKAINAK VISSZAIGAZOLÓ SZELVÉNYEIN ÁPRILIS 11. ÉS 15. KÖZÖTT A LEGHÍRESEBB MAGYAR KÖLTŐK VERSEINEK RÉSZLETEIT OLVASHATJÁK A JÁTÉKOSOK.
A hőpapírokon József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versének részleteit helyezi el a nemzeti lottótársaság, ezzel mintegy 2-2,5 millió szerencsevadászhoz eljuttatva hazánk legismertebb verssorait.A Szerencsejáték Zrt. évtizedek óta a magyar kultúra elkötelezett támogatója, költségvetési hozzájárulásain, szponzorációin és támogatásain túlmenően ezúttal egy dedikált kampánnyal is népszerűsíti ezt az ügyet. A kezdeményezés egyedi videós tartalommal is kiegészül, melyben az Ötöslottó reklámkampányának korábbi arca, Kamarás Iván, Jászai Mari-díjas magyar színész kapta a főszerepet.

A nemzeti lottótársaság ezen túlmenően „5 nap, 5 vers” elnevezésű, a közösségi média felületeken megjelenő videós tartalommal is segíti játékosait és követőit. A szelvényeken található verseket ugyanis, Takács Bence Ervin, előadóművész-műsorvezető, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke előadásában az elsőtől egészen az utolsó sorig meghallgathatják.


Don`t copy text!
%d bloggers like this: