Közzétette - Kategória - Életmód és Egészség tippek

Ettől a filléres recepttől csillogni fog a toalett – Fél perc alatt kész

Az illmehelységek sajátossága, hogy hatalmas meglepetést tud okozni egy-egy. Sokszor már órákkal előtte fel kell készítenünk magunkat, hogyha egy csúnya, rendezetlen toalettet kell meglátogatnunk. Vannak azonban olyanok, amelyek kellemesek, illatosak és feszengés nélkül látogathatók. Most bemutatott tisztító receptünkkel a te WC-dtől is el lesznek ámulva a vendégek.

Varázslat

Ez a kombináció nemcsak hatásos, de kifejezetten olcsó. Csupán két összetevőre van hozzá szükség, és az egész napunk sem megy el rá, hiszen pillanatok alatt végzi a dolgát, az eredmény pedig egy tiszta, rendezett és igényes toalett. Vigyázz, hogy körültekintően használd ezeket az anyagokat, hiszen nem minden nap találkozol velük. A varázslatos mixet nemcsak a toalettre, de a fürdőkádra is alkalmazhatod.

Csak óvatosan

1 deciliter 10%-os ammóniára, valamint 1 deciliter 3%-os hidrogén-peroxidra lesz szükséged. Ezen kívül szerezz be egy műanyag palackot, amelyet vízzel mindenképp moss ki előtte, majd töröld szárazra. Mielőtt az anyagokkal dolgoznál, mindenképpen húzz kesztyűt, maszkot, az sem hátrány, ha egy plexi lap van közted és az anyagok között, majd öntsd bele az ammóniát a palackba. Ezt követően öntheted a hidrogén-peroxidot is. Ha mindkettő benne van, nagyon óvatosan kezdd el rázni, keverni az anyagokat, lassú finom mozdulatokat tegyél jobbra-balra, majd fel-le. Ezt öntsd a tisztítani kívánt felületre, majd hagyd hatni pár percig, ezután az érintett területet vízzel öblítsd le.

/femcafe.hu/