Erotikus fantáziák és forgatókönyvek

Erotikus fantázia

storyonline.hu

Nem tudom, hol olvastam már, de valaki írta, hogy szokása minden valamirevaló (számára izgalmasnak tűnő) nőt elképzelni szex közben. De lehet, hogy csak levetkőzteti gondolatban. Azt is írta valaki, hogy azzal szeret szórakozni, hogy ha hátulról lát egy nőt, akkor elképzeli a testét, és az arcát is. Ilyenkor szinte csalódás számára, ha megpillantja az igazi arcát, mert szeretne megmaradni az illúziójával.

A pasik egész részletesen el tudják képzelni egy nő testét, azt hiszem, a nők sokkal kevésbé a férfi konkrét testrészeit képzelik el (talán tévedek), mint inkább az érintését, a csókját, az érzések összességét.

A fantáziálást is lehet persze hűtlenségként értelmezni, ha a partnerünk fejébe látnánk, és konkrétan tudnánk, hogy nem ránk gondol, amikor velünk szeretkezik, az biztos nem lenne valami kellemes. Pedig ez valószínűleg még a legártatlanabb, leghűségesebb emberrel is megtörténik. Lehet tudatosan befolyásolni a fantáziálást? Persze, hogy lehet. De olykor jólesik hagyni, hogy menjen a maga útján. Olykor meg kifejezetten koncentrálni kell rá, hogy egyre fokozódjék a hatása.

A napokban hallottam a rádióban, hogy a sokat emlegetett brit tudósok újabb kis csoportja olyan eredményre jutott a fantáziálási szokásokat illetően, miszerint a férfiak nagy része (vagyis 50% fölött) maszturbáláskor állandó partnerével fantáziál. Ezt ugyan nem teljesen értettem, mert még a legfantáziátlanabb egyedből is kinézem, hogy nem mindig ugyanazzal a nővel képzeleg (sőt, egyetlen maszturbálás alatt több nő is eszébe juthat, természetesen). Lehet, hogy csak rosszul emlékszem a felmérés eredményére, és nem a férfiak ötvenvalahány százalékáról, hanem az összes pasifantáziálás ötvenvalahány százalékáról volt szó. Állítólag ennek örülnünk kellene. Érdekes módon az nem rémlik, hogy a nők kivel fantáziálnak.

Ezen el lehet vitatkozni… Ki mikor és hogyan fantáziál, álmodik. Mindenre kíváncsiak vagyunk! Arra is többek között, hogy a fantáziálást egy bizonyos, megkívánt, de még meg nem hódított személyről lehet-e a megcsalás előszobája, illetve, ha a fantáziát tudatosan visszafogjuk vagy másfelé tereljük, az segíthet-e az adott személytől való eltávolodásban. (Vagy épp ellenkezőleg, ha legalább képzeletben megvolt, az lenyugtatja az embert?) Milyen érzés, ha egy sokszor visszatérő fantázia végre valóra válik? Bevalljátok-e a képzelgés tárgyának, hogy fantáziáltok vele? Volt-e már úgy, hogy valaki bevallotta nektek, hogy veletek képzeleg, és ettől ti beindultatok vagy ellenkezőleg, sértve, sőt, megalázva éreztétek magatokat?

Szoktatok-e idegenekkel, híres személyiségekkel vagy képzeletbeli emberekkel fantáziálni? Vajon szükségképpen vadabb-e a fantázia, mint a valóság? Vagy amit elképzeltek, azt szívesen meg is tennétek? (Csoportos szex, azonos nemű partner, bdsm, egyéb.) Leírtátok-e valaha a fantáziátokat? Buktatok-e le megírt és férj/feleség által megtalált fantázia miatt, amely nyilvánvalóan nem róla szólt? Előfordult-e már, hogy egy randi előtt forgatókönyvet írtatok, és azt meg is valósítottátok, vagy épp ellenkezőleg, ennek csak az izgatás miatt volt jelentősége? Teszteltek-e potenciális szeretőt erotikus fantáziája alapján? Vajon az, aki magával ragadó mesét tud írni, utána az ágyban is leleményesebb?

És tényleg van olyan ember, aki még a fantáziájában is hűséges?

Vélemény, hozzászólás?