Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újabb népszerű áruházlánc csökkenti jelentősen egyes termékei árát


A Lidl Magyarország jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl áruházakban, ami a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményezhet – írja az áruházlánc közleménye.

Fotó: atv.hu

A Lidl Magyarország február 8-tól a 250 gramm kiszerelésű 82 százalékos zsírtartalmú saját márkás vaj, valamint a szintén 250 grammos, 80 százalékos zsírtartalmú sózott saját márkás vaj árait 25 százalékkal csökkentette.

A HÁROM TARTÓSAN ÁRCSÖKKENTETT VAJ AZ ELMÚLT NEGYEDÉV SORÁN A LIDL TELJES VAJFORGALMÁNAK TÖBB MINT 60 SZÁZALÉKÁT TETTE KI.

“Célunk, hogy az elkövetkező hónapokban további árcsökkenést, kedvezményeket tudjunk biztosítani minél több árukategória esetében” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc legutóbb az akciós újságok háztartásokba történő szórásának megszüntetésével mérsékelte papírfelhasználását, és az így megtakarított összeget is a hétről-hétre megújuló akciós termékek számának kibővítésére fordítja.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük