Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé vezető úton, a Vásárosnamény SE U19-es alakulata, akik a hét végén Mándok csapatához látogattak vendégjátékra. A mérkőzés első félidejében, a kissé álmosan kezdő Naményiak és a Mándokiak, fej-fej mellett haladva, számos ziccert hibáztak. A félidő vége előtt, majd a második játékrészben, a Beregiek megvillantották oroszlánkörmeiket, és lehengerlő játékkal, magabiztos, kiütéses diadallal jelezték, hogy méltán várományosai a bajnoki címnek.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés statisztikája:
Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes (1)Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes (5)Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló további eredményei:Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes (2)

A bajnokság állása:Mandok VSE - Vasarosnameny se u19 bajnoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?