Közzétette - Kategória - Elsőkézből a Beregből, Fejlesztések a Beregben, Filep Sándor, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Videóinterjú

A Vásárosnaményiak kérték: Új köztéri padok és szemetes kukák kerültek kihelyezésre a városban


kozteri padok es szemetesek kihelyezese vasarosnamenyban

Vásárosnamény – Újabb városi fejlesztések valósultak meg a Bereg szívében, ezúttal számos városlakó kérése vált valóra, ugyanis új padok és szemetesek kerültek kihelyezésre városszerte – tájékoztatta szerkesztőségünket, Filep Sándor polgármester.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a tavasz beköszöntével újra kihelyezésre kerültek a város köztéri padjai, melynek számát a városlakók kérésére idén növelni is sikerült. Az új padok három színben, egyenlőre a város központi részén kerültek kihelyezésre, melynek bővítése folyamatos. A korábban használt padok e mellett rekonstrukcióra kerültek, ahol csiszolás, és festést követően kerülnek folyamatos kihelyezésre, illeszkedve a városi környezetbe – mondta a városvezető.

Kiemelte továbbá, hogy ezen padok megóvása és megbecsülése fontos feladata nem csak az önkormányzatnak, hanem az itt élőknek is. Elsősorban az idősebb városlakók kérték azt is, hogy a Kraszna és Tisza-híd közötti kerékpárúton is szeretnének efféle pihenőhelyek kialakítását. Kérésükre így padok kerülnek kitételre, ezen a szakaszon is. Továbbá kérte azokat, akik ezen padokat másra szeretné használni, az ne tegye! Ne dobja el, ne fordítsa fel, ne rúgja fel. Gondoljanak ezen emberek arra, hogy az önkormányzat ezáltal is odafigyel idősebb lakóira, azokra akik már korosabbak, de mégis a városért tettek, éltek és dolgoztak az elmúlt évtizedekben. Az önkormányzat számára Ők nagyon fontosak, hiszen kezük munkája által olyan ez a település, ez a negyven éves város, amilyennek Ők tették – zárta gondolatait Filep Sándor.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük