Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

A szezon legjobb játékával ütötte ki Vásárosnamény, a mándoki bajnokaspiránst


Mandok VSE - Vasarosnameny se felnott bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Kelet Takarék Megyei I. osztály 24. fordulójában, a felívelő ágban lévő Vásárosnamény SE a bajnokaspiráns Mándok csapatához látogatott vendégjátékra. A Beregiek már a mérkőzés kezdetén megszerezték a vezetést, melyre a hazaiak ugyan még abszolválni tudtak, ám ezt követően beindult a beregi henger. A naményi alakulat szervezett, gólra törő játékával, végül  hatot hintet, a bajnoki címért harcoló Mándoknak, így ilyen arányban is megérdemelten hozta el a három pontot.

A mérkőzés összefoglalója:

Edzői értékelések:

Kiss Gábor: – Az az igazság, hogy ez az eredmény már nagyon benne volt a csapatban. Tudom, nem szabad hat gólt kapni, főleg hazai pályán, de ezen most már nem tudunk változtatni. Azon kell most már még keményebben dolgoznunk, hogy a hátralévő mérkőzéseinken minél több pontot szerezzünk. Talán még annyit, hogy ugyanezek a játékosok voltak azok, akit tudtak egy elképesztő veretlenségi szériát produkálni.

Dudás Zoltán: – Kiss Gabi barátom a mérkőzés előtt azt mondta csapatomra, hogy zárkózni akar az élmezőnyhöz és több van benne. Ez mind igaz, amit a fiúk ma hatványozottan bebizonyítottak. Szeretnénk megköszönni a Mándoknak a vendéglátást!

A mérkőzés statisztikája:

Mandok VSE - Vasarosnameny se felnott bajnoki labdarugo merkozes (1)Mandok VSE - Vasarosnameny se felnott bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló további eredményei:Mandok VSE - Vasarosnameny se felnott bajnoki labdarugo merkozes (2)

A bajnokság állása:Mandok VSE - Vasarosnameny se felnott bajnoki labdarugo merkozes (3)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük