Bagossy Brother Company koncert - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Zoárd-napi Sokadalom számos, országosan is nívósnak számító zenekar koncertjének adott teret. Az élő zene varázsát bemutató együttesek között, nagy sikert aratott a Bagossy Brothers Company, akik látványos fény és hangtechnikai elemek mellett hangjukkal és közismert dalaikkal is elvarázsolták a beregi fesztivál publikumát.

A Bagossy Brothers Company koncertjének fő csapásiránya a hangzatos indie, alternatív és folk stílusokkal, illetve az igazi “telitorokbólüvöltős” szövegekkel fűszerezett, rádiókból is jól ismert dallamok egyvelege. A zenekar olyan, országosan is közismert slágereket játszott, mint a Van egy ház, a Vakít a kék vagy a Valahol itt című slágerük. A két híd között, festői környezetben az együttes a slágerek mellett a megszokott Bagossy-bulik helyett ezúttal újragondolt, elsősorban folkos hangulatú műremekei is elhangzottak, mely bővelkedett a bulihangulatot megteremtő zenékben.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Betöltés ... Betöltés ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?