Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

További drágulás sújt rengeteg magyart: újabb csapás, a Vodafone is megemeli a havidíjait


Röviddel a Telekom után a rivális is bejelentette az idei díjkorrekcióját. A Telekom álláspontját gyakorlatilag tükrözve a Vodafone is bejelentette az inflációval indokolt idei áremelését.

A vállalat webhelyén olvasható részletes tájékoztatás alapján a bárki számára elérhető mobilos és otthoni szolgáltatásai mellett a nem nyilvános Flotta tarifákat használók is érintettek.A vállalat webhelyén megtekinthető nyilvános csomagok esetében a díjkorrekció mértéke legfeljebb 15,4%, míg a flottások esetében fix 22,01 százalék lesz, az áremelés 2023. március 1-től lép életbe. A cég törthavi elszámolást alkalmaz majd, így akinek nem a kérdéses napon kezdődik az új számlázási ciklusa, annak február végéig időarányosan a jelenlegi díjat számlázza majd, március elsejétől fogva pedig szintén időarányosan az új díjat számolja; a kettő alapján áll majd össze az érintett számla.

„A díjkorrekcióval egy időben bizonyos kedvezmények mértékét is növeljük szintén 15,4%-kal (több kedvezményt adunk ügyfeleinknek). Az érintett kedvezmények köréről a december-január közepén kibocsátott számlákon értesítjük az ügyfeleket.

Változnak a több vezetékes vagy mobilszolgáltatás vásárlása esetén nyújtott mennyiségi kedvezmények (Family) vagy szerződéshosszabbításhoz kapcsolódó egyedi kedvezmények.

Nem változnak a sávos kedvezmények, melyek havidíjsáv alapján %-os mértékkel kerülnek kiszámításra, ezért a végső havidíj mértéke is változni fog.

Az e-pack kedvezmény nem érintett, mivel ha esetlegesen az e-pack fizetési feltételek nem teljesülnek, akkor az ügyfelek felé magasabb összeget terhelnénk vissza a következő havi számlájukban” – olvasható a kedvezményekkel kapcsolatos tájékoztatásban.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük