Közzétette - Kategória - Külföldi hírek

Szexuálisan bántalmazta és halálra verte négyéves fiát, mert bepisilt

A kaliforniai Noah Cuatróról a szülők azt hazudták a kórházban, beesett a medencébe, de az orvosoknak feltűntek a sérülései.

Szexuálisan bántalmazta és halálra verte négyéves fiát egy feldühödött apa az Egyesült Államokban, miután a gyermek bepisilt – írja a Mirror.

Az eset még 2019 júliusában történt a kaliforniai Palmdale-ben, de csak most derült fény a szörnyű részletekre: miután a kis Noah Cuatro véletlenül bevizelt, apja, Jose Maria Cuatro Jr. feldühödött és rátámadt.

A 28 éves férfi és Noah 26 éves anyja, Ursula Elaine Juarez ezután a segélyhívót tárcsázta, és azt állították, a kisfiú egy nyilvános uszodában beleesett egy medencébe és majdnem megfulladt. Noah-t egy Los Angeles-i kórházba szállították, ahol az orvosoknak azonnal gyanúsak lettek a gyermek testét fedő sérülések, amelyekbe végül Noah másnap belehalt.

A halottkém vizsgálata szerint Noah halálát fojtogatás és a fejét ért ütés okozta. A szülőket gyermekbántalmazás és emberölés miatt vették őrizetbe, de a pár tagadja a vádakat.

A lap úgy tudja, a kisfiút korábban édesanyja is bántalmazta. Az általa küldött egyik üzenetben azt írja:

Noah élete során többször került gyámság alá, amiért a szülei rosszul bántak vele. 2018 novemberében a gyámügy végleg elszakította őt dédnagymamájától, Eva Hernandeztől – a kisfiú akkor könyörgött, hogy ne vigyék őt vissza a szüleihez.

Indirekt/Bors