Közzétette - Kategória - Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek

Orvosok vizsgálják a mexikói „idegen lényeket”, állítják, nem emberi eredetűek


A mexikói orvosok szerint nem emberi eredetűek azok az idegen lénynek mondott maradványok, amiket Jaime Maussan mutatott be az ország kongresszusának. A nemzetközi tudóstársadalom megkérdőjelezte a maradványok hitelességet, mert a mintákat nem tették kutathatóvá.

REUTERS/Raquel Cunha

Az orvosok „nem találtak bizonyítékot a koponyák összeszerelésére vagy manipulálására” a „nem emberi lény” maradványain, amelyeket a múlt héten mutattak be a mexikói kongresszusnak. Maussanék szerint ez bizonyítja, hogy a maradványok nem emberi eredetűek – írja a New York Post.

Mexikói tudósok több vizsgálatot végeztek a két példányon a Noor klinikán. A vizsgálatot pedig élőben közvetítették Jaime Maussan YouTube-csatornáján. José Zalce Benitez, a mexikói haditengerészet titkárságán működő Egészségtudományi Kutatóintézet igazgatója azt mondta, hogy

A VIZSGÁLATOK BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY AZ ÁLLÍTÓLAGOS IDEGEN LÉNYEKET NEM EMBERI KÉZ ALKOTTA.

Arról a példányról, amelynek elvileg tojásokat találtak a hasában azt mondta, hogy terhes volt.

A tudóstársadalom szerint kamu az egész

A két holttestet állítólag nem egy azonosítatlan repülő tárgy lezuhanása után találták meg, hanem algabányákban, ahol az idő előrehaladtával megkövültek. A NASA sajtótájékoztató keretében nyilvánosságra hozta az ufókról, vagy ahogy ma hivatalosan nevezik, a megmagyarázhatatlan rendellenes jelenségekről (UAP) szóló nagyszabású jelentés eredményeit, ahol a BBC riportere a mexikói eseményekről is kérdezte a szervezetet.

A mintákat tegyük elérhetővé a világ tudományos közösségének, és meglátjuk, mi van ott

– mondta David Spergel, a NASA tudósa. A mexikói bemutatót az egész világon érthető szkepszissel fogadták.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük