Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, U19, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Nyári gólzápor – tizenegy gólos, férfias küzdelemben taroltak a vásárosnaményi ifisták


Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Szemet gyönyörködtető és gólzáporos játékot hozó első félidő után, férfias, harcos és az utolsó percig izzasztóan izgalmas végjátékban, gólzáporos mérkőzésen, 6: 5-ös győzelemmel sikerült megszerezni a hőn áhított győzelmet, az Udvarhelyi Zoltán dirigálta Austria Juice-Vásárosnamény SE ifjúsági labdarúgó csapatának.

A Naményiak a kelet-takarék megye első osztályának harmadik fordulójában, szomszédvári rangadón látta vendégül Baktalórántháza ifjúsági alakulatát. Az elmúlt hétvégén elszenvedett fiaskót követően nagyobb teher, nyomás mellett léptek pályára a Beregiek, emellett a tavalyi kiemelkedő teljesítményt szerették volna megismételni.

A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, akik bár az első félidő első negyedében négy ziccert is sikertelenül abszolváltak, mégis megszerezték a vezetést. A folytatásban, az eredmény tekintetében fej-fej mellett haladtak a csapatok, a félidő lefújását követően pedig egy gólos előny tudatában vonulhatott öltözőbe a vendégcsapat.

A második játékrészben a csapategységnek, a gyors játékuknak és sokszor a váratlan egyéni megmozdulásoknak, bátor felvállalásoknak köszönhetően a Beregieknek sikerült egyenlíteni, majd növelni előnyüket a kemény, kellemetlen ellenféllel szemben. A csapat tartását mutatja, hogy egy gólos hátrányból felállva, szép játékkal, a mérkőzés végkátékban, Bartha Ferenc szép találatával érték el a győzelmet. A beregi fiúk hatalmas küzdelemben, megérdemelten szerezték meg így az értékes hazai három pontot.

[poll id=”99″]

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE U19 labdarugo merkozes (4)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE U19 labdarugo merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE U19 labdarugo merkozes (2)

A bajnokság állása:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE U19 labdarugo merkozes (1)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük