A MÁV és a rendőrség közös baleset-megelőzési kampányna

Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. László 39 éves pálházi lakos ellen. A férfi 2018. július 30-án 11 óra 40 perc körül az általa vezetett tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Vásárosnamény, Ilki úton a Kossuth út felé. Haladása során a vasúti kereszteződésnél behajtott járművével az átjáróba annak ellenére, hogy a fénysorompó piros jelzést adott. Ennek következtében a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés csapórúdja a pótkocsi jobb hátsó részére rázáródott, és letört, mellyel a sofőr a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette. Az esemény során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?