Létfontosságú győzelmet szalasztott el az Austria Juice-Vásárosnamény SE csapata

Austria juice-Vasarosnameny SE - Baktalorantha VSE felnott bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Létfontosságú lett volna, hogy itthon tartsa a három pontot az Austria Juice-Vásárosnamény SE, de hiába játszott jobban, mint a vendég Baktalórántháza, ismét csak nem sikerült kicsikarni a győzelmet.

Újabb fordulót rendeztek a megye legjobbjai között, ahol az Austria Juice-Vásárosnamény SE együttese hazai pályán, kellemes nyári időben, népes számú szurkolók előtt játszotta soron következő mérkőzését. Az alakulat a Kelet Takarék Megyei I. osztály harmadik fordulójában, szomszédvári rangadón látta vendégül a jó erőkből álló Baktalórántháza VSE együttesét. A mérkőzés kezdete az előző mérkőzésekhez hasonlóan telt, hiszen ismét intenzív letámadással kezdett be a hazai együttes, melynek eredményeképpen meg is szerezték a vezetést. A vendégek folyamatosan fejlődtek fel a Naményiak játékához, melynek eredményeképpen a félidő lefújását megelőzően sikerült is kiegyenlíteniük. A második félidőben a vendégek mindent megtettek a három pont megszerzése érdekében, melynek eredményeképp először megfordítani, majd növelni is sikerült előnyüket. A mérkőzés lefujása után a második játékrész láttán megérdemelten vitte el a három pontot a nyírségi alakulat.

[poll id=”98″]

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE labdarugo merkozes (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE labdarugo merkozes (4)

A forduló eddig lejátszott mérkőzései:Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE labdarugo merkozes (2)

Tabella:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE labdarugo merkozes (3)

Vélemény, hozzászólás?