Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Nagy bejelentést tett egy mobilszolgáltató: ingyen internetet kap minden magyar ügyfél


A Yettel június 20-án egy komoly ajándékkal kedveskedik minden ügyfelének. A Yettel hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

A mobilszolgáltató közleménye szerint

a Yettel hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

A díjmentes korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár 2024. június 20-án 00:00-tól 23:59-ig – lényegében az aznapi adatforgalom nem fogyasztja az előfizetők belföldi adatkeretét. A promóció a Yettel lakossági, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfeleire érvényes.

A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel, és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ami ezen a lefedettségi térképen ellenőrizhető. A mobilinternet sebessége meg fog egyezni az érintett ügyfelek tarifacsomagjának megfelelő sebességgel.

A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük