Közzétette - Kategória - Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök, Főétel, Főzés

Lecsó frankfurti virslivel


Lecsó frankfurti virslivel

HOZZÁVALÓK

  • 1 nagy fej hagyma
  • 5 kisebb paradicsom
  • 3 közepes fehér paprika
  • 20 dkg virsli
  • 8 db tojás
  • 2 dl olaj
  • 2 csipetnyi só
  • 1 csipetnybors
  • 1 dl víz

ELKÉSZÍTÉS

      1. Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát.
      2. Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsomot felkockázzuk és az edénybe helyezzük.
      3. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, ha szükséges kevés vizet öntünk hozzá.
4.Amikor a hagyma, paprika, paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit és öt percig főzzük a zöldségekkel.

5.Egy tálban kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra. Ezután az egészet készre sütjük.

MEGJEGYZÉS

Reggelire, ebédre és vacsorára is kiváló.

Nemes-Pádár Csilla


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük