Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Karóval vert el egy férfit a szabolcsi jegyző, mert kínos kérdéseket tett fel


A férfi Facebook-bejegyzésben kérte számon a község polgármesterét és jegyzőjét, miből vették a luxusautóikat, de válasz helyett csak egy verést kapott. A férfi testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Képünk illusztráció

Orosz Attila szerint az autókat helyi beruházásokra és építkezésekre szánt forrásokból vásárolta a polgármester és a jegyző. Mivel szerinte ez szabálytalan, Facebook-bejegyzésben kért magyarázatot az érintettektől. Szóvá tette azt is, hogy ez a fajta urizálás sokaknak szemet szúrt már. A poszthoz rengeteg hozzászólás érkezett – írta az atv.hu.

Válaszul a jegyző is írt egy bejegyzést, melyben megosztotta azt is, hogy a férfi milyen jogcímen lakik a házában. Orosz felháborodott a személyes adataival történő visszaélésen, ezért elment a jegyzői hivatalba, hogy magyarázatot követeljen.

A két férfi durva szóváltásba keveredett, majd a jegyző elhajtott az autójával. Orosz viszont utánament, és még egyszer kérte, hogy törölje a bejegyzését.

Orosz állítása szerint a jegyző ezután kivett az autójából egy paradicsomkarót, mellyel ötször megütötte. Kétszer a kezét, háromszor a baloldali veséjét találta el, miközben azt kiabálta Orosznak, hogy ő csak egy jobbágy, és takarodjon vissza a putrijába.

Orosz orvosi látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Forrás: atv.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük