Gigaberuházás Vásárosnaményban – Közel ezer új munkahely létesül a Bereg szívében

Vásárosnamény – Utolsó ülését tartotta ma a Bereg szívében, Vásárosnamény Város Képviselő-testülete. melyen a 2014-2019-es ciklus lezárására is sor került. Az utolsó ülésén tíz napirendi pont kerül megtárgyalásra, melynek legfontosabb része, egy új üzem létesítésének tevének elfogadása volt – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor, polgármester.
Az előterjesztésből kiderült, hogy a Berwin Zrt. egy új, közel 1000 főt foglalkoztató gyáregységet létesít a Bereg szívében. A most kivitelezésre kerülő gyáregységlközel 25.000 négyzetméteren valósul majd meg, mely a mostani 540 fő után nyolcszáz, vagy akár 1200 főt is foglalkoztathat majd – folytatta a polgármester.

Továbbá a városvezető elmondta, hogy ezzel egy minőségi megújulás következik be a városban, hiszen a létesülő munkahelyek mellett, a város is jelentősen profitálhat majd ebből. Megköszönte továbbá a tulajdonosoknak, hogy továbbra is Vásárosnaményban és a térségben gondolkodnak. Kiemelten megköszönte Vámos Zoltán igazgató munkáját. Záráskánt kijelentette, hogy Vásárosnaménynak van jövője, valamint Vásárosnamény továbbra is lendületben van, mint mondta: Folytassuk együtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!