Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Figyelmeztet az OTP, totális leállás jön: egy ideig a kártyák se fognak működni


Az OTP Bank tájékoztatása szerint fejlesztési okok miatt 2023. augusztus 5-én 23 órától augusztus 6-án hajnali 2 óráig az internetbank, az online személyi kölcsön, az eBIZ szolgáltatás, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP-kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és az egyenlegek megjelenítése, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

A Simple alkalmazásban a korábban megvásárolt szolgáltatások ugyanakkor elérhetők lesznek a jelzett időszakban is, az NFC fizetési opció a tokenkészlet erejéig rendelkezésre áll majd. A kártyás fizetés ugyanakkor szünetelni fog az appon belül – teszik hozzá.

Szint fejlesztési okokból 2023. augusztus 24-én hajnali 1 órától 5 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP Bank logóval ellátott kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük