40 eve varos vasarosnameny
Elképesztő trükkel próbálkoztak Fehérgyarmaton a telefonos csalók

Illusztráció: getty images

Fehérgyarmat – Azzal hívták fel a 81 éves fehérgyarmati asszonyt, hogy nyert 150 ezer forintot. A pénzt egy bank automatánál tudja felvenni, miközben ő telefonon adja a tranzakcióhoz szükséges utasításokat.

2016. április 13-án egy 81 éves fehérgyarmati asszony tett bejelentést a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságon, akit előző este egy eddig ismeretlen tettes megpróbált becsapni. Telefonon azzal hívta fel egy ismeretlen férfi, hogy 150.000 forintot nyert egy nyereményjátékon. A pénzt egy bank automatánál tudja felvenni, miközben ő telefonon adja a tranzakcióhoz szükséges utasításokat. Az asszony azonban gyanút fogott és közölte a hívó féllel, hogy nem tart igényt a nyereményre és bontotta a vonalat. A sértett gyanakvásának köszönhetően az ismeretlen tettesnek nem sikerült kárt okozni. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a hölgy bejelentése alapján csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?