HOZZÁVALÓK
- 8 db csirkealsócomb
- só
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- 2 db alma
- 1 dl almalé
- 1 dl húslevesalaplé
- 2 ág rozmaring
ELKÉSZÍTÉS
-
- A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk, megborsozzuk, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
- A meghámozott hagymát felkarikázzuk, azután gyűrűire bontjuk, és a felforrósított olajon. Száraz serpenyőben megpirítjuk a kimagozott, cikkekre vágott almákat.
- A hagymát a csirkecombokra halmozzuk, majd elrendezzük az almacikkeket, és alájuk öntjük az almalét az alaplével együtt. Végül az egészet 45 percig 170 fokon tovább sütjük. A rozmaringágakkal díszítve tálaljuk.