Almás-rozmaringos csirkecomb

HOZZÁVALÓK

  • 8 db csirkealsócomb
  • bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 2 db alma
  • 1 dl almalé
  • 1 dl húslevesalaplé
  • 2 ág rozmaring

ELKÉSZÍTÉS

    1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk, megborsozzuk, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
    2. A meghámozott hagymát felkarikázzuk, azután gyűrűire bontjuk, és a felforrósított olajon. Száraz serpenyőben megpirítjuk a kimagozott, cikkekre vágott almákat.
    3. A hagymát a csirkecombokra halmozzuk, majd elrendezzük az almacikkeket, és alájuk öntjük az almalét az alaplével együtt. Végül az egészet 45 percig 170 fokon tovább sütjük. A rozmaringágakkal díszítve tálaljuk.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!