Közzétette - Kategória - Titkok - Rejtélyek - Összeesküvés elméletek

A CIA ex-igazgatója szerint a Pentagon ufófelvételei hátborzongatóan valóságosak


John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség egykori elnöke a New York Times legutóbbi riportjában a 2017-ben nyilvánosságra került ufókkal kapcsolatos, Pentagon-videókról osztotta meg a véleményét.

Medium portálnak adott interjúban az Obama-kormány alatt CIA-elnökként dolgozó Brennan elmondta, hogy őt is meglepték azok a felvételek, amiket látott:

“Láttam azokat a videókat a haditengerészet pilótáiról. El kell, hogy mondjam, miközben néztem őket, a szőr is felállt a hátamon.”

2017-ben bombaként robbant a hír, amikor is kiderült, hogy az Egyesült Államok védelmi minisztériuma külön csoportot állított fel annak felderítése céljából, hogy azonosítsa a repülőgépek pilótái és a haditengerészetnél dolgozó tisztek által készített videókon és fotókon látható szerkezetek eredetét.

Pentagon videóin különböző azonosítatlan repülő tárgyakat láthatunk, amint furcsa alakzatokban és mintákban repkednek az Egyesült Államok légterében. Az egyik, 2004-ben készült felvételen egy Tic Tac cukorkához hasonló objektumot detektáltak a haditengerészet pilótái. Amint közelebb férkőztek az ufóhoz, a tárgy hirtelen megváltoztatta a pozícióját, majd villámgyorsan eltűnt a felhők között.

“Biztosnak kell lennünk abban, hogy a lehető legtöbb adatot gyűjtsük be a különféle jelenségekről, legyen szó bármilyen vizuális bizonyítékról vagy szenzorok méréseiről. Tudományos szemszögből vizsgálva, nyitottan kell hozzáállnunk az esetekhez.”

Amikor Brennant arról kérdezték, hogy mit gondol a földönkívüli intelligens életről szóló elméletekről, elterelte a témát, és arról beszélt, hogy ezek a teóriák rendkívül általánosnak hatnak, ezért nehéz rájuk érdemlegesen reagálni.

“Az életet többféle módon definiálhatjuk. Hogy őszinte legyek, nagyon merész és arrogáns kijelentésnek tartom az emberiség részéről, amikor azt mondjuk, hogy az egész univerzumban csak a Földön alakulhatott ki az élet.”