Karbantartás miatt szünetel a gázszolgáltatás Vásárosnaményban, Kisvarsányban, Nagyvarsányban, Ilken és Gemzsén

fejlesztesek Vasarosnameny

gázszünet vásárosnaményban

Vásárosnamény – Az FGSZ Zrt. a Kisvarsány 1+2 gázátadó állomáson karbantartási munkálatokat végez, ezért 2017.05.24-én 09:00:00 órától 2017.05.24-én 15:00:00 óráig a gázszolgáltatás szünetel.

Érintett felhasználási hely: VÁSÁROSNAMÉNY Bartók Béla utca 5

Érintett települések: VÁSÁROSNAMÉNY, KISVARSÁNY, NAGYVARSÁNY, GYÜRE, JÉKE, TORNYOSPÁLCA, ARANYOSAPÁTI, SZAMOSSZEG, NAGYDOBOS, GEMZSE, ILK, NYÍRPARASZNYA

A fenti időtartam alatt a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében kérjük, hogy a gázmérő előtti föelzárót szíveskedjenek zárt állapotban tartani. A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatóságának érdekében szakembereinknek meg kell győződni ezen elzárók zárt állapotáról, amit ellenőrizni fognak. A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a szolgáltatás zökkenőmentes újraindításához nyújtott segítségüket megköszönjük. Rendellenesség esetén hibabejelentését a TIGÁZ-DSO Kft. Diszpécserszolgálat 06 (80) 300-300 ingyenesen hívható telefonszámán teheti meg. nAmennyiben a fent meghatározott öt munkanapon belül visszajelzés nem érkezik Öntől, úgy az előzetesen megadott időpontot elfogadottnak tekintjük. Tájékoztatjuk, hogy köteles a jelen értesítésben megjelölt vagy közös megegyezéssel meghatározott időpontban a felhasználási helyhez tartozó mérőhelyen a munkavégzést lehetővé tenni.

TIGÁZ-DS0 Kft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!