Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Vérfürdő egy szabolcsi kocsmában: testvérpárt késelt meg egy üveg sör miatt


Képünk illusztráció Fotó: Getty Images

Egy üveg sör miatt került elő a kés a nyíregyházi kocsmában. A veszélyes bűnöző a testvérpár egyik tagjának a torkát vágta el, a másikat pedig nyakon szúrta.

A férfi és a testvérek egy asztaltársaságként italoztak a nyíregyházi kocsmában, ám egy üveg sörön annyira összevesztek, hogy előkerült a kés. A börtönviselt férfi a testvérpárra támadt, egyikük torkát elvágta, a másikat pedig azért szúrta nyakon, mert a fivére segítségére sietett.

A nyakon szúrt férfihez már a kocsmában mentőt hívtak, súlyos sérüléseket szenvedett. A testvérpár másik tagja ijedtében elszaladt, majd négy kilométert gyalogolt hazáig a vérző nyakával. Majdnem elvérzett már, mikor a sógora ajtótt nyitott neki.

“Teljesen el volt kékülve a szája, félig el volt ájulva, rosszul volt. Tudtam, hogy akkorra már a vérzés nem kifele jön a sebből, hanem befele megy a tüdejébe. Ekkor már nagyon rosszul volt” – mondta a rokon.

Szerencsére a mentők mindkét férfi életét megtudták menteni.

Mint kiderült, a támadó nemrég szabadult a börtönből, ahol hét évig ült rablás miatt. A késelőt hamar elfogták a rendőrök, hétfőn pedig már le is tartóztatta a bíróság. Az ügyészség szerint egy veszélyes, visszaeső, erőszakos bűnözőről van szó, akinek most emberölés kísérlete miatt kell majd felelnie – írja a Ripost. 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük