Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Varga Judit: „Harcolni fogunk azért, hogy a családoknak legyen elég jövedelme!”


Egyre többen aggódnak a rezsiszámla, illetve az élelmiszerárak miatt, melynek egy része igencsak kezd elszállni, elrugaszkodni a valóságtól.

Fotó: MTI

Az emberek egy része már most változtatott a vásárlási szokásain, köszönhetően a háborús inflációinak, miközben a brüsszeli szankciók nemigazán érnek célt, aminek jelenleg főként az európai nép ihatja meg a levét. Ez pedig egyre súlyosabb helyzetet teremthet, és már Magyarországon is érezni ennek a hatását, elég, ha ránézünk az élelmiszerárakra. Enni márpedig kell, így nincs más választása az embereknek, minthogy változtatnak a szokásaikon, vagy több pénzt keresnek. Sorra olvasni az aggódó üzeneteket a közösségi médiában, addig a baloldal nagyon keményen támadja a jobboldalt, elsősorban Orbán Viktor miniszterelnököt, és nemcsak az erdélyi beszéde miatt, ami bejárta a nemzetközi sajtót. Varga Judit igazságügyi miniszter is látja, hogy a gazdasági helyzet nem könnyű, és ameddig Ukrajnában háború lesz, nagyon nehéz reagálni a különböző szituációkra. Varga azonban azt ígéri, többek között azért is harcolni fognak, hogy a családoknak legyen elég jövedelme.

„Harcolni fogunk a gazdasági visszaesés ellen, harcolni fogunk, hogy minden munkahelyet megőrizzünk és harcolni fogunk azért, hogy a családoknak legyen elég jövedelme!” – hangsúlyozta a magyar igazságminiszter a Facebook oldalán.