Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Üzent a brutális támadójának a megvakított szabolcsi nő


A férfi megerőszakolta, súlyosan megverte, végül megvakította Gabriellát, aki most a Borsnak beszélt arról, milyen állapotban van most.

„Nem tudom, hogy a gyűlöletnél létezhet-e alkalmasabb szó az érzéseim kifejezésére. Egy gyáva rohadék.”

– mondta a lapnak Gabriella, akinek a gerince is károsodott, szívritmus-szabályozón él, nőgyógyászatilag is sérült. „Attila megvágta a nyelvemet és a szemöldökömet. Egy autóval átgurultak rajtam, a 4-5-ös csigolyám is eltört.”

A 36 éves férfi, akire a támadás utáni néhány nappal, Hencidán, egy szekrény mögött bujkálva találtak rá a rendőrök, korábban fenyegette már azzal, hogy megvakítja.

Volt barátja – akit a Facebookon keresztül ismert meg – épp azért támadt rá tavaly februárban, mert Gabriella nem akarta újrakezdeni a kapcsolatot, és azt a feljelentést sem vonta vissza, amelyet azért tett, mert a férfi korábban már el is rabolta őt – foglalta össze a Telex az ügyet.

Ebben az ügyben hamarosan ítélet születik, a végzetes támadás ügyét – emberölési kísérlet vádjával – majd ezután tárgyalja a bíróság.

Gabriellától azt is megkérdezte a Bors, hogy mit érez bántalmazója iránt.

„Az én mindenható istenem, akihez én mindennap térden állva imádkozom, úgy szomorítsa meg az életét, úgy könyörögjön, ahogy én csúsztam, keservesen. És összeestem, felálltam és csúsztam. Úgy keserítse meg az ő életét. Borítsa őt el a legnagyobb fájdalommal. A legeslegnagyobb fájdalommal.”


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük