Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Egyéb, Vásárosnamény DSE, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Ünnepi gálán díjazták Vásárosnamény legjobb diáksportolóit a Bereg szívében


Vásárosnamény legjobb diáksportolóit tüntették ki a Bereg szívében

Vásárosnamény – “A sport a test útján nyitja meg a lelket.” – mondta Szent-Györgyi Albert. Ezen jelmondattal vette kezdetét, az immár minden évben megrendezendő beregi gálaest is, ahol Vásárosnamény legjobb diáksportolóit tüntették ki.

A Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ nagytermében ugyanis a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület (DSE) szervezésében ismét évzáró gála kerül lebonyolításra, melynek keretein belül díjazta az egyesület vezetősége és szakmai stábja a Bereg szívének legjobb sportolóit és trénereit.

Az ünnepi megnyitó kezdetén a Diák Sport Egyesület elnöke, Kokas Bálint köszöntötte a jelenlévőket, melyet évértékelője követett. Ezt követően megköszönte az egyesület szakmai stábjának, az önkormányzatnak és nem utolsó sorban a szülőknek az áldozatos munkát és segítséget.

Az elnöki köszönetnyilvánítások után Baracsi Endre, a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

A Megyei Közgyűlés alelnökének szavait követően a Vásárosnamény SE elnöke és a város első embere, aki egyébként a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület egyik alapító tagja is, Filep Sándor köszöntötte az egybegyűlteket.

A polgármesteri köszöntőt követően az egyesület gazdasági igazgatójának, Pankotay Gábornak szavai követtek, aki röviden taglalta az éves gazdálkodásukat és megköszönte az egyesületet támogatók segítségét.

A vezetői beszédeket követően immár minden évben éves beszámoló keretein belül tálalásra az úszó- és a labdarúgó szakosztály éves teljesítménye, elért eredményei nyomán. A beszámolót a beregi sikeredző, Hankovszkiné Medve Mónika kezdte, aki hosszú perceken keresztül taglalta a megyei és országos versenyeken elért fantasztikus eredményeiket, egyedüli csapatként öregbítve a város és a Bereg sportszívének hírnevét.

Beszámolóját követően a labdarúgók évértékelője következett, az egyesület szakmai igazgatója, Majoros Imre által. Beszámolójában az elért eredményekről és az újonnan alakult lány labdarúgókról is szót ejtett.

A gála a ,,Az év sportolója” díjak és ,,Edzői különdíjak” átadásával folytatódott, ahol szakosztályonként, az edzők által megnevezett, ez évben kitüntetésre érdemes gyerekek kerültek díjazásra. A díjakat az edzők mellett Pankotay Gábor és Kolozsvári Attila adott át a kitüntettek számára.

Úszó Szakosztály:

Az év úszója: Kiss Ferenc és Dóbus István

Edzői különdíjas: Tamás Míra, Székely Zoltán és Vadász Janka

Labdarúgás U7-es korcsoport

Év játékosa: Solymos Noel

Edzői különdíj: Lőrinczi Lili

Labdarúgás U9-es korcsoport

Év játékosa: Szőllősy Zétény

Edzői különdíj: Balogh Máté

Labdarúgás U10-es korcsoport

Év játékosa: Herczeg Bálint Zoltán

Edzői különdíj: Tóth Botond

Labdarúgás U11-es korcsoport

Év játékosa: Veres Péter Márk

Edzői különdíj: Rácz Kristóf

Labdarúgás U12-es korcsoport

Év játékosa: Fejes Milán János

Edzői különdíj: Kovács Péter

Labdarúgás U13-as korcsoport

Év játékosa: Vass Roland

Edzői különdíj: Levente

Labdarúgás U14-es korcsoport

Év játékosa: Nagy Ádám

Edzői különdíj: Nagy Péter

Futsal (fiú)

U17-es korcsoport

Év játékosa: Dufla Dominik Bertalan

Edzői különdíj: Vadász Zsombor Zakariás

Futsal (lány)

U15-ös korcsoport

Év játékosa: Czirják Dzsenifer

Edzői különdíj: Oláh Orsolya

U13-as korcsoport

Év játékosa: Sulyok Kinga

Edzői különdíj: Vitéz Fanni

Megválasztásra került idén is az év edzője, melyet a szakmai vezető Majoros Imre érdemelt ki. A díjak átadását követően Kokas Bálint ismét megköszönte az edzők és a szülők áldozatos munkáját. A gála állófogadással zárult.

 


Vélemény, hozzászólás?