Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újra árat emel az egyik legnépszerűbb magyar szolgáltató, duplájára nő ezen szolgáltatásuk ára


A havidíjak emelkedése után a kiszállási díjon, valamint az óradíjon is emelnek.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, március elsejétől emelt az árain a Magyar Telekom, és hasonlóképp döntött a Vodafone is. A Yettelnél március 5-től a lakossági és a kisvállalkozói számlás tarifa havidíjak is drágábbak lettek. Ezt követte a DIGI is, az előfizetők május eleje óta fizetnek többet.

És ha ez nem lenne elég, most kiderült: a havidíjak jelentős megemelése után a kiszállási díjon, valamint az óradíjon is emel a DIGI – írja a Media1.

A cég egyik ügyfelének kiküldött tájékoztatás szerint július 6-ától 11500 forintos kiszállási díjat kell fizetnie az ügyfeleknek, ami 6 ezer forinttal haladja meg az eddig érvényben lévő 5500 forintos díjat.

Ez azt jelenti, hogy több mint duplájára, az eddigi összeg 209 százalékára nő annak költsége, ha ki kell hívni a szerelőt a helyszínre.

A rezsi és a munkaóradíj mértéke 7 ezer forint lesz óránként, ami 2 ezer forintos emelést jelent az eddigi 5 ezer forintról. Ennél a díjtételnél tehát az eddigi összeg 140 százalékát kell fizetnie az ügyfeleknek munkadíjként.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük