Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újabb pedofil-ügy a bicskei gyermekotthonban? Ezúttal egy 11 éves kislányt molesztálhatta az intézmény portása


Gulyáságyú Média azt állítja, hogy olyan iratok jutottak el hozzájuk, amelyek szerint egy hónapja, május 7-én újabb pedofil bűncselekmény történt a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban.

Képünk illusztráció

A portálhoz eljutott, ügyszámot is tartalmazó dokumentumok szerint a megalapozott gyanú alapján ezúttal egy tizenegy éves kislányt bántalmaztak. Információik szerint az áldozat gyermekvédelmi gyámja élt bejelentéssel a Bicskei Rendőrkapitányság felé, ugyanis a gyermekotthon portása a bicskei intézményben 2024. május 7-én, az esti órákban megfogta a kiskorú lány fenekét és mellét. Az esetet több forrás is megerősítette a lapnak, és úgy tudják, hogy a rendőrség is nyomoz, ám erről hivatalos tájékoztatást még nem kaptak.

A portál megkereste az esettel kapcsolatban a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságát, a Belügyminisztériumot, valamint a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is. Egylőre hivatalos szerv még nem erősítette meg az értesüléseiket.

Közben a Bokréta Lakásotthoni, Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola – melyhez a bicskei otthon is tartozik – közleményt adott ki, melyben megerősítették, hogy rendőrségi eljárás zajlik az ügyben – erről már a HVG számolt be.  Mint írták, a rendőrségnek az egyik gondozott gyermekvédelmi gyámja jelzett. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást. Az intézmény együttműködik a rendőrséggel, a portás munkavégzését megszüntette, és azonnal gondoskodott a gyermek szakpszichológusi ellátásáról – tették hozzá.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük