Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újabb hazai szolgáltató drágítja szolgáltatásait: ennyit kell majd fizetni a tévére, az internetre és a telefonra


A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2024. május 1-től 14,9%-kal emeli műsorterjesztési, vezetékes internet és vezetékes hang szolgáltatások havidíjait.

A DIGI 2024. május 1-től 14,9%-kal emeli a műsorterjesztési, vezetékes internet és vezetékes hangszolgáltatások árait. A díjkorrekció mértéke a 2024-es évben a legkisebb a legnagyobb piaci szolgáltatók között – állítja a szolgáltató.

A díjemelés mellett a havidíj kedvezmények is 14,9%-kal emelkednek

A DIGI az áremelést a KSH által közölt 17,6%-os inflációval indokolja, ugyanakkor 2,7 százalékponttal kedvezőbb díjkorrekciót alkalmaz, mint a fogyasztói árindex.

Az árváltozás a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, beleértve a mindigTV Prémium digitális földfelszíni televízió szolgáltatást is. A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett díjkorrekció nem érinti.

A DIGI az árváltozást érintett előfizetőket elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-től folyamatosan tájékoztatja. A szolgáltató továbbra is kedvezményeket nyújt az elektronikus számlázásra áttérő, valamint a hűségidőt vállaló ügyfeleknek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük