Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Regionális hírek, Szatmár, Szatmár hírei, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Új János Emléktorna – Hatalmas csaták, végletekig kiélezett mérkőzések Vásárosnamény, Tarpa, Fehérgyarmat és Csenger részvételével

Új János Emléktorna Fehergyarmat (1)

Fehérgyarmat – A Bereg szívében, Vásárosnaményban első alkalommal megrendezésre kerülő Austria Juice Kupa után újabb megmérettetésen van túl a Vásárosnamény SE.

A hatalmas csatákat hozó, végletekig kiélezett, nívós megyei csapatok részvételével megrendezésre kerülő Új János Emléktornán ugyanis Vásárosnamény mellett, Tarpa, Csenger és Fehérgyarmat küzdött, az immár évek óta lebonyolításra kerülő kupán.elvalaszto 2

Austria Juice Vásárosnamény SE – Csenger SC 2 – 2 (2 – 0)

(büntetőkkel 0-3)

Új János Emléktorna Fehergyarmat (2)
A két napos sporteseményen elsőként a beregi alakulat, a frissen a megyei legjobbjai közé felkerült Csenger csapatával vívott a döntőbe jutásért. Az előző évhez képest keretileg jócskán megerősödő Beregiek végig kontroll alatt tartották a mérkőzést, a helyzetekig sem jutó Szatmáriakkal szemben. A második félidő hosszabításában azonban két egyéni hibát követően a Csengeriek helyzet nélkül, három perc leforgása alatt egalizálták hátrányukat, így büntetőrúgásokkal dőlt el a mérkőzés. A tizenegyes párbajt végül a Naményiak mind sikertelenül abszolválták, így nagy meglepetésre Csenger csapata jutott be a vasárnapi fináléba.
elvalaszto 2

Fehérgyarmat SC – Tarpa SC 5 – 0 (3 – 0)

Új János Emléktorna Fehergyarmat (3)A nap másik mérkőzésén a házigazda Fehérgyarmat a másik beregi alakulattal, Tarpa csapatával vívhatta ki a döntőbe jutást. A Szatmáriak irányítva a mérkőzés egészét, az első félidőben már három találattal várhatták a folytatást. A második félidő játékképe az első ritmusában és képében telt, ahol még két hazai találat született. A lefújást után így Fehérgyarmat jutott be a fináléba.
elvalaszto 2

Austria Juice-Vásárosnamény SE – Tarpa SC 3 – 0 (1 – 0)
Új János Emléktorna Fehergyarmat (4)

A helyosztók után a torna második napján elsőként a bronzmérkőzés következett, ahol Vásárosnamény és Tarpa csapatai vívott meg egymással. A küzdelmes és nagy csatát hozó örökrangadón végül a mérkőzés egészén domináló Naményiak diadalmaskodtak. A félkészülési torna képzeletbeli dobogójának harmadik fokára így a Vásárosnamény SE állhatott fel, ezáltal a negyedik helyet a tornát rúgott gól nélkül záró Tarpa csapata szerezte meg.

elvalaszto 2

Fehérgyarmat SC – Csenger SC 2 – 0 (1 – 0)

Új János Emléktorna Fehergyarmat (5)Az este hat órakor kezdődő döntőt Fehérgyarmat és Csenger csapata vívta meg egymással. A mérkőzés küzdelmes és változatos csatát hozott, ahol az első félidőben már egy góllal vezető Csengeriek a második félidőben növelni tudták előnyüket, így a lefújást követően 2-0-ás győzelmükkel hódították el az Új János Kupa első helyét.

Vélemény, hozzászólás?