Közzétette - Kategória - Barabás, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Ifjú tisztek kezdték meg szolgálatukat a Barabási Határrendészeti Kirendeltség állományában is


Ifjú tisztek kezdték meg szolgálatukat a Barabási Határrendészeti Kirendeltség állományában

Barabás – Dr. Hudák Zsolt r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte őket elsőként a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság állományában.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett hadnagyait dr. Hudák Zsolt r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes fogadta és köszöntötte 2018. július 30-án a rendőr-főkapitányság dísztermében.

A tizenkét pályakezdő fiatal közül a jövőben hatan a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, ketten a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság, egy kolléga a Nyírbátori Rendőrkapitányság, egy a Tiszavasvári Rendőrkapitányság, míg a két határrendész szakon végzett kolléga a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség, valamint a Barabási Határrendészeti Kirendeltség állományában kezdik meg a hivatásos szolgálatot.

A rendőrfőkapitány-helyettes köszöntőjében arra intette az ifjú tiszteket, hogy legyenek büszkék arra, hogy rendőrtisztek és magatartásuk legyen méltó az egyenruhához szolgálatban és a magánéletben egyaránt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük