40 eve varos vasarosnameny

Új épületben a Kemecsei Rendőrőrs

Ünnepélyes keretek között 2016. július 20-án adták át a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének új épületét. A korábban önkormányzati épületként funkcionáló ingatlant Kemecse város képviselőtestülete díjmentesen adta rendőrségi használatba. A szükséges, speciális igényeknek és szabályoknak megfelelő építészeti, informatikai és kommunikációs-hálózati átalakításokat az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával végezték el. Az újrainduló kutyás járőrszolgálat érdekében az udvaron kennelt is kialakítottak.

Az épületátadás alkalmából Kovácsi István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes egy Skoda Octavia szolgálati gépkocsit és három EDR rádiót is átadott a rendőrőrs munkatársai részére.

A 25 fős állomány a kor elvárásainak megfelelő körülmények között végezheti munkáját a közbiztonság érdekében; könnyen elérhető, kényelmes, gyors és kulturált ügyintézési lehetőséget biztosítva az illetékességi területhez tartozó hét település lakosainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?