Tivadar András Vásárosnamény

Sokak szerint sötét ló a Vásárosnamény, holott a megyei első osztályú futballcsapat elképzelése világos. A feljutást kiharcoló beregieknek eszük ágában sincs megbolygatni az együttest, amely egyrészt bizonyított, másfelől nem nyeretlen két évesek vethetők be.

– Huszonegy játékos alkotja a keretet, létszámban tehát megvagyunk – szögezte le Tivadar András, a Namény edzője. – Egyelőre nem tervezünk további erősítést, már csak azért sem, mert megadjuk a lehetőséget azoknak a fiúknak, akik megdolgoztak a bajnoki cím megszerzésért a megye kettőben. Ráadásul közülük jó néhányan szerepeltek már az első osztályban, tisztában vannak azzal, mi vár rájuk. A cél a biztos bennmaradás, ha pedig nem a tervek szerint alakul az őszi idény, télen még lesz idő változtatni. De remélem, ez akkor sem jelent majd témát.

Mindazonáltal némi mocorgás csak történt a vásárosnaményi körletben. Ifjabb Tivadar András munkahelyi elfoglaltság miatt kivált, Barta Ferenc pedig visszatért korábbi állomáshelyére, Tarpára. Ugyanakkor érkezett Lizák Bence: a megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportban érdekelt Beregdaróc támadója az előző szezonban huszonnégy gólt termelt, vagyis a következő évadban magasabb szinten adódik esély igazolni tehetségét.

KM-KT/Szabolcsonline

Vélemény, hozzászólás?