Közzétette - Kategória - Hírek és érdekességek a Beregből, Szatmárból és a Beregi-Tiszahátról, Mátészalka, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár hírei, Szatmári szíréna

FACEBOOK VIDEÓK

FACEBOOK OLDAL

TWITTER BEJEGYZÉSEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

INSTAGRAM KÉPEK

Többször megszúrta élettársát egy nő Mátészalkán

A Nyíregyházi Törvényszék január 24-én előkészítő ülést tartott az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt B.J.-né vádlottal szemben folyamatban lévő ügyben.

Az előkészítő ülésen a vádlott nem ismerte el bűnösségét a vádirattal egyezően, így az eljárás február 28-án a sértett és tanúk meghallgatásával folytatódik.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 1993-tól élt együtt élettársi kapcsolatban, volt hogy hajléktalan életmódot folytattak Mátészalka területén. 2019. június 12-én napközben nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak, majd az esti órákban éppen enni készültek egy parkban, amikor szóváltás alakult ki közöttük.

Ennek során a vádlott egy konyhakéssel mellkason szúrta a férfit, illetve a fülén, hasfalán és a lábán is vágott sérüléseket okozott neki.

A szúrásokat látva a vádlott megijedt és a közelben tartózkodó személyeket kérte meg arra, hogy értesítsék a mentőket. A férfi 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A bíróság 2019. június 12-én elrendelte a vádlott letartóztatását.