„Tisza – parti évzáró” a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban

40 eve varos vasarosnameny

„Tisza – parti évzáró” a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban

Vásárosnamény – A Beregi Többcélú Kistérségi Önkormányzati Társulás, EFOP-1.4.2-16-2016-00007 azonosító számú „Építsünk együtt a biztos alapokra” – legyen minden családnak egyenlő esélye a Vásárosnaményi Járásban című projektje keretén belül 201.06.13-án megrendezésre került a „Tisza – parti évzáró” elnevezésű rendezvény.

A projektelem célja a vásárosnaményi középiskolások közösségének építése, megerősítése. Az esemény – a projektgazda által biztosított alapanyagok felhasználásával – egy főzőverseny köré épült, amelyben a zsűri által kiválasztott legfinomabb ételeket elkészítő osztályok külön díjazásban részesültek, míg valamennyi résztvevő belépőt kapott a Szilva Fürdőbe. A főzés kiváló hangulatban zajlott a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium udvarán, melyhez a középiskolások lelkesedése mellett a vendégelőadó, DJ PéGé is hozzájárult. A rendezvényen 310 fő vett részt, mely 08:00-14:00 óráig tartott. A főzőverseny 12 osztály részvételével, az általunk biztosított alapanyagok felhasználásával vette kezdetét. Az ellátás keretében továbbá biztosítottunk még üdítőt és ásványvizet, műanyag poharakat, tányérokat, evőeszközöket. Az ételek között szerepeltek: grillezett ételek, paprikás krumpli, babgulyás, chilis bab. A zsűrik elé ízletes és finom ételek kerültek. A diákok a kellemes hangulatú nap után élményekkel gazdagodva tértek haza. Ezúton is köszönetet mondunk a Gimnázium Igazgató Asszonyának, a gimnázium valamennyi munkatársának, hogy aktívan közreműködtek a projektelem sikeres és eredményes megvalósításában!

Névtelen

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!